Service

În  afara perioadei de garanție, recomandăm clienților noștri, dar și tuturor utilizatorilor de echipamente radio să ia în considerare un pachet de servicii de verificare și întreținere a stațiilor printr-un abonament de service.
Aceste intervenții se pot efectua lunar, trimestrial sau anual, în funcție de pretențiile clientului și de amploarea flotei de echipamente deținute.
Întreținerea și reparațiile sunt efectuate în cadrul departamentului nostru de service sau la sediul beneficiarului, de către tehnicieni și ingineri acreditați Motorola, cu o experiență îndelungată în domeniul radiocomunicațiilor.

În calitate de dealer pentru cel mai important producător din domeniul radiocomunicațiilor, intervențiile și reparațiile efectuate în departamentul de service, se ridică la cele mai înalte standarde ale producătorului și sunt efectuate cu cele mai bune instrumente recomandate de către acesta. Toate lucrările de service și reparații se efectuează în conformitate cu procedurile recomandate de producător in manualele de service și conform standardului  ISO9001.

Abonamentele de service și întreținere se pot încheia atât pentru stații radio cât și pentru sisteme single și multisite analogice și digitale, aflate în dotarea societăților de transport (marfă sau persoane), societăților de pază și securitate, centre de recreere și hoteluri, servicii de ambulanță și spitale, unități industriale, furnizori de utilități (gaz, petrol, electricitate, agent termic, apă etc.). Pentru orice solicitare din această categorie completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:


captcha
Powered by BreezingForms