Sistemul Mototrbo

Sistemul Mototrbo
În sistemul radio digital cu repetor, toate comunicațiile se fac prin repetor care are avantajul unei acoperiri mai bune (mai puține zone de umbră) și o capacitate dublă de comunicare față de sistemul analogic. Extinderea sistemului se poate face prin 1) creșterea numărului de utilizatori și grupuri sau
2) creșterea zonei de acoperire.
Pentru prima variantă sistemul se numește Capacity Plus single site și este un sistem trunking care vă permite să oferiți canale libere până la epuizarea resurselor. În sistemul Capacity Plus repetoarele sunt conectate la un switch (nu este necesar un controler) și poate deservi până la 1600 de utilizatori activi cu până la 255 de grupuri în varianta completă cu 8 repetoare de voce și 12 repetoare de date.
Pentru extinderea acoperirii pe mai multe zone se poate utiliza sistemul IP Site Connect (IPSC). Aceasta se poate face legând în rețea mai multe repetoare (max.15) cu o capacitate de până la 200 de utilizatori pe site. Avantajul este că repetoarele sunt conectate tot prin rețea și pot fi programate pe frecvențe din benzi diferite. De obicei un canal este programat pentru rețeaua locală și celălalt pentru rețeaua la distanță. Trebuie să rețineți că stațiile din seria 1000 (cele mai ieftine) nu pot fi utilizate decât în IPSC sau cu repetor clasic. În poza alăturată aveți un exemplu de rețea Capacity Plus multi site.

    Cere detalii despre acest produs


    captcha
    Powered by BreezingForms